Exapol is verhuisd

Exapol, uw examenpartner voor opleidingen binnen de vakgebieden Toezicht & Handhaving en Fraudebeheersing, is verhuisd

Nadat wij vele jaren met plezier hebben gewerkt vanuit Vaassen, zijn wij vanaf 13 oktober 2020 gevestigd op het volgende adres:

Rijnzathe 8
3454 PV De Meern

Ons telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd: 088 644 22 00 / info@exapol.nl.Nieuwe up-to-date examenfaciliteiten Op onze nieuwe locatie beschikken we binnenkort over onze eigen examenruimtes voor het klassikaal afnemen van schriftelijke en digitale examens tot 15 kandidaten gelijktijdig (in coronatijd: 8 kandidaten).
Onze locatie is centraal in het land gelegen in De Meern, is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard nemen wij op deze locatie de regels voor Corona in acht.

Ons team bestaat uit twee onderwijskundigen: Mariëlle Nieuwenhuizen en Gerjanna de Jong. Beiden kunnen u assisteren bij het opstellen van toets- en eindtermen en het ontwikkelen van examens.

De examens blijven onder toezicht staan van de voorzitter van de examencommissie, Henk van der Linde, die al jaren voor Exapol werkt.

En natuurlijk blijft ons bedrijf onder toezicht staan van ‘De Examenkamer’. Deze instantie controleert onze dienstverlening aangekondigd én onaangekondigd.

Wij zien vol vertrouwen uit naar deze nieuwe fase in het bestaan van Exapol. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Exapol.

Met vriendelijke groet,

Armand van Bercheycke